Altruismens sanna ansikte

Det finns en direkt relation mellan altruism, parasitism, slaveri, våld och det systematiska kränkandet av människors rättigheter. Socialismen är nämligen ett sätt att omsätta altruismen i praktiken. Det var därför ingen som helst slump att socialism har resulterat i slaveri, förtryck, och massmord över hela jorden och genom hela historien.

Det är definitivt ingen slump att avskyvärda vänsteravskum skanderar ”Döda de rika” och ”Mer skatt. Mer sjukvård!”, samtidigt som de med avsikt försöker sabotera civiliserade demonstrationer emot fastighetsskatten. Dessa meningslösa människor och deras vedervärdiga slogans, illustrerar perfekt vänsterns sanna mordiska och totalitära natur.

De betraktar, i enlighet med altruismen, de rika som offerdjur. De säger i princip: ”Döda de rika, ta deras pengar, och ge mig mer sjukvård.” Därmed illustrerar de inte bara vänsterns sanna natur, de illustrerar även altruismens sanna natur. Det följer nämligen logisk av altruismen att det är rätt att offra andra för sin egen skull. Ty om det är, vilket altruismen hävdar, din moraliska skyldighet att offra dig för andra, då har även andra rätt att offra dig för dem.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s